Al 270 stadshubs in Nederland op stadshubs.nl

De TLN-kaart stadshubs.nl is recent aangevuld met LCW Groningen, Circuit Sneltransport Meppel en zes vestigingen van TSN Groen. Op de kaart staan 270 stadshubs van logistiek dienstverleners die op dit moment al gebundeld èn volledig of gedeeltelijk zero-emissievervoer aanbieden.

De kaart stadhubs.nl geeft inzicht in actuele mogelijkheden voor zero-emissie bevoorrading in steden en de zero emissie zones. TLN wil hiermee vooral aan gemeenteambtenaren, politici en potentiële opdrachtgevers duidelijk maken welke transporteurs duurzaam vervoer de stad in kunnen organiseren. Met filters kun je selecties maken op bijvoorbeeld type zending, bedrijfsnaam, verzorgingsgebied en combinaties hiervan. Op de kaart staan ook de milieu- en zero-emissiezones, bedrijventerreinen, winkelgebieden en postcodegebieden. De kaart is ook beschikbaar via www.opwegnaarzes.nl.

Ook voor niet-TLN-leden

Naast TLN-leden kunnen ook stadshubs op de kaart worden opgenomen die geen TLN-lid zijn. Voor deze bedrijven geldt vanzelfsprekend eveneens dat zij moeten voldoen aan de criteria bundelen èn het volledig of gedeeltelijk aanbieden van zero-emissievervoer. Opname op Stadshubs.NL is kosteloos voor TLN-leden. Voor niet-leden zijn hieraan kosten verbonden.

Jouw bedrijf ook op Stadshubs.NL

Voldoet jouw bedrijf aan bovengenoemde criteria en staat het nog niet op de kaart? Neem dan contact op met Anne-Marie Nelck via anelck@tln.nl of 06-51806332. We nemen jullie dan mee in de update van komend voorjaar.

Meer weten?

Contact de expert

Anne-Marie Nelck

Clustermanager distributie

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.