Compensatieregelingen Brexit Adjustment Reserve (BAR) opnieuw uitgesteld

De Brexit Adjustment Reserve (BAR) is opnieuw uitgesteld. De Europese Commissie heeft helaas nog niet de benodigde goedkeuring gegeven om de beide compensatieregelingen te kunnen publiceren.

De precieze uitwerking en de voorwaarden van de BAR volgen nog. Het doel van deze regeling is om bedrijven die geraakt zijn door de Brexit te ondersteunen bij het vinden van nieuwe afzetmarkten.

Ondernemers die zakelijk zijn getroffen door Brexit kunnen zich wel aanmelden via de website www.rvo.nl/eu-handelsprogramma. Voor TLN-leden zullen echter voornamelijk de compensatieregelingen interessant zijn, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om te kijken of ook vervoerders een beroep kunnen doen op dit handelsprogramma.

Meer weten?

Contact de expert

Team Internationaal

Adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.