Een zorgverzekering via TLN. Zo profiteren jouw medewerkers van alle voordelen!

Samen met Zilveren Kruis werkt TLN aan de gezondheid van jouw medewerkers. Zo zijn ze verzekerd van goede zorg. Én investeren we in oplossingen om ze gezonder te laten zijn. Want ook lekker in je vel zitten op het werk, telt mee voor hun gezondheid. Een zorgverzekering via TLN hoort daar ook bij. Eentje die past bij hun persoonlijke situatie. Met vergoedingen die speciaal zijn afgestemd op het werk. En waarmee medewerkers stap voor stap kunnen werken aan hun gezondheid. Zo hebben ze de zekerheid van een complete zorgverzekering. Wel zo makkelijk, toch?

Zo ziet een zorgverzekering via TLN eruit

Jouw medewerkers kiezen een basisverzekering en vullen deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid ze verzekerd willen zijn, bepalen ze natuurlijk zelf. Kiezen ze voor een aanvullende verzekering? Dan krijgen ze extra vergoedingen én een aantrekkelijke korting op de premie. Dit geldt ook voor eventuele gezinsleden. Dat is mooi meegenomen! De kortingen:

  • 17% korting op de aanvullende verzekering 1, 2 en 3 sterren
  • 10% korting op de aanvullende verzekering 4 sterren
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Hierop kunnen jouw medewerkers rekenen als ze voor Zilveren Kruis kiezen:

  • Zorgkosten gemaakt? Via de Zilveren Kruis-app of Mijn Zilveren Kruis eenvoudig het geld terug. De vergoeding staat dan binnen 3 werkdagen op de rekening.
  • Op zoek naar medisch advies? Met de app Zilveren Kruis Wijzer altijd en overal direct antwoord op medische vragen.
  • Gezonder leven? Maak kennis met de Actify-app, de vitaliteitscoach als het om gezondheid gaat. Wel zo makkelijk naast een druk leven met werk, familie en vrienden.

Aan de slag met duurzame inzetbarheid van jouw medewerkers?

Dat kan eenvoudig met:

Heb je al een collectief zorgcontract met Zilveren Kruis? Een goede keuze.

Binnenkort krijg je onze communicatiemiddelen die je kunt delen met jouw medewerkers.

Nog geen collectief zorgcontract met Zilveren Kruis en enthousiast geworden?

Sluit deze dan eenvoudig af via een collectief zorgcontract.

Heb je nog vragen?

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Op zk.nl/tln kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag!

Meer weten?

Contact de expert

Saskia Kraaijenoord

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.