eHerkenning: waarom nu belangrijk?

Veilig online zakendoen met een eHerkenning inlog account is nu actueler en belangrijker dan ooit. TLN-leden krijgen ook nog eens korting bij de aanvraag van eHerkenning.

Per maand vragen meer dan 30.000 ondernemers eHerkenning aan om aangifte te doen bij de Belastingdienst, ziekmeldingen door te geven aan het UWV of steun aan te vragen bij het RVO.

Voordeel voor TLN-leden

TLN heeft met Beurtvaartadres en Z login een ledenvoordeelafspraak gemaakt van maar liefst 15% korting, zodat TLN-leden gegarandeerd de goedkoopste prijs voor eHerkenning niveau 3 (EH3) krijgen.

Waarom EH3 en niet een ander niveau van eHerkenning?

Op dit moment kiezen bijna alle overheidsorganisaties voor niveau EH3 vanwege de AVG en veiligheidseisen. Echter, voor de aanvraag van tijdelijke coronasteun bij het RVO volstaat niveau EH1. Dit is nodig in verband met de snelheid waarop de aanvraag geregeld moet kunnen worden, en omdat het een tijdelijke tegemoetkoming betreft. Dit laatste is belangrijk, omdat niveau EH1 niet meer bij overheidsorganisaties is toegestaan zodra de Wet digitale overheid van kracht wordt (naar verwachting per 1 januari 2021). Met eHerkenning niveau EH3 bent u dus klaar voor de toekomst.

Meer weten?

Contact de expert

Denise van Vliet

communicatieadviseur