Ga je aan de slag met zero-emissie vracht- of bestelauto’s?

Als je gaat investeren in zero-emissie vracht- of bestelauto’s komt er als ondernemer veel op je af. Aanschaf, onderhoud, oplaadsnelheid en de aanleg van laadpunten bijvoorbeeld. Maar ook zaken als routeplanning en netcongestie. Om ondernemers op weg te helpen heeft Transport en Logistiek Nederland (TLN) de belangrijkste vragen op een rij gezet en geordend in de zero-emissie informatiekaart.

De nieuwe zero-emissie informatiekaart (2023 Zero-emissie informatiekaart voor vracht- en bestelauto’s - TLN) voor vracht- en bestelauto’s biedt per onderwerp een korte uitleg en links naar meer informatie en praktische tools over zaken als elektrische voertuigen, ritplanning, energiebehoefte en laadvoorzieningen. Ook is meer informatie te vinden over de total cost of ownership (TCO) van zero-emissie vracht- en bestelauto’s en subsidiemogelijkheden.

Voor meer informatie over de zero-emissie informatiekaart kun je contact opnemen met info@tln.nl.

Meer weten?

Contact de expert

Team Sector en Beleid

Adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.