Headliner Peter van Uhm: Leiderschap met vertrouwen, daar kun je echt op bouwen

TLN is er trots op dat voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm op TLN Inspireert! een bijdrage verzorgt over leiderschap. Met zijn schat aan ervaring is hij natuurlijk de uitgelezen persoon om over dit onderwerp te spreken. Deze sessie valt onder het thema Ondernemerschap & Ruimtelijke Ordening.

Heb je je weleens afgevraagd wat goed leiderschap in de basis is en wat daarvoor nodig is? Mag of moet iedereen zijn kennis en ervaring inbrengen? Hoe bouw je vertrouwen op? Hoe maak jij het verschil? Dit zijn vragen waar Peter van Uhm op in zal gaan tijdens zijn bijdrage op 27 januari.

Peter van Uhm is een Nederlands generaal buiten dienst. Tussen 2005 en 2008 was Van Uhm Commandant Landstrijdkrachten. In datzelfde jaar werd hij benoemd tot Commandant der Strijdkrachten en kwam zijn zoon, eerste luitenant Dennis van Uhm, op 23-jarige leeftijd in Uruzgan om het leven door een aanslag met een bermbom. Peter van Uhm zit in diverse Raden van Advies. Hij is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland op het gebied van Leiderschap, Motivatie, Talent en Strategievorming en werd zelfs een keer uitgeroepen tot Spreker van het Jaar. Een echte must see dus!

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert! op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.