“Je moet niet vechten tegen de wind, maar je moet hem gebruiken om vooruit te komen”

Alle sprekers op TLN Inspireert! zijn natuurlijk inspirerend, maar de uitsmijter van de dag is wel héél bijzonder. Paralympisch zeiler Rolf Schrama heeft een zeldzame vorm van dwerggroei, waardoor de vooruitzichten bij zijn geboorte heel somber waren. In zijn leven heeft Rolf te maken gehad met veel extreme uitdagingen.

Het verhaal van Rolf is geen standaard succesverhaal. Wel is het authentiek, kwetsbaar en humoristisch. Hij vertelt over hoe hij een verkeerde koers inzette, in steeds zwaarder weer terecht kwam en uiteindelijk schipbreuk leidde. Het was het begin van een onvergetelijke reis waarbij hij talloze lessen leerde over waar groei werkelijk over gaat. Vanaf het begin tot het eind weet Rolf zijn publiek te boeien en zijn lezingen laten steevast een diepe impact achter. Om lang over na te praten!

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.