Kies jouw favoriete sprekers tijdens TLN Inspireert!

Tijdens TLN Inspireert! stel je zelf je ideale dag samen op basis van een timetable. Er staat een prachtig programma voor je klaar, met bijzondere gasten uit binnen- en buitenland, workshoprondes, presentaties, paneldiscussies en de zogenoemde exclusieve ‘Tafels van 10’. Het programma draait om vier hoofdthema’s: Arbeidsmarkt, Digitalisering, Duurzaamheid en Ondernemerschap. Maak in dit artikel kennis met alle headliners en kies jouw favorieten!

Jeroen Ketting is oprichter van LifeLine Ukraine, een van de grootste civiele humanitaire initiatieven in Nederland. Deze stichting helpt burgers, veteranen, maatschappelijke organisaties en kleine bedrijven in Oekraïne bij hun inspanningen om te overleven en te bloeien tijdens en na de oorlog. Een aantal TLN-leden droeg bij aan dit belangrijke werk!

Professor Internationale Politiek en China-kenner Jonathan Holslag houdt een keynote over geopolitieke ontwikkelingen en de invloed van de BRICS-landen op de EU. Hij legt uit hoe logistieke bedrijven in de huidige woelige wereld, vol conflicten, aan hun weerbaarheid kunnen bouwen.

Nicolai van Gorp verzorgt een sessie over platformisering. Hij behandelt aan de hand van duidelijke voorbeelden vragen als: Wat is een digitaal platform? Wat is de impact op markten en concurrentie? En wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Frank Peters is oprichter en eigenaar van VIRTUS Communications, een strategisch adviesbureau dat zich richt op het bouwen en beschermen van reputaties. Tijdens TLN Inspireert! is Peters tafelhost bij de Tafel van 10 over Leiderschap en Integriteit.

Peter Pardoel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Supply Chain Valley, vertelt alles over het succes van logistiek Venlo. Zo ontdek je hoe je logistiek in een regio goed kunt positioneren en de regio kunt wegzetten als logistiek centrum. Wat kunnen regio’s van elkaar leren en hoe pas je dit zelf toe?

Psychiater en high performers coach Esther van Fenema weet hoe mensen vast kunnen komen te zitten in oude patronen. In deze tijd van verandering, waarbij thuis en werk steeds meer door elkaar lopen, kunnen die patronen onhandig in de weg zitten óf je juist verder helpen.

In het rapport ‘De logistiek van morgen begint vandaag’ van het College van Rijksadviseurs pleitte stedenbouwkundige en Rijksadviseur Wouter Veldhuis voor fors overheidsingrijpen in de logistiek. We gaan het gesprek aan om te zien waar wij elkaar kunnen vinden en wat wij van elkaar kunnen leren.

TLN is er trots op dat voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm een keynote verzorgt. Hij is natuurlijk de uitgelezen persoon om te spreken over leiderschap. Peter van Uhm is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland en is zelfs een keer uitgeroepen tot Spreker van het Jaar.

Arbeidsmarktdeskundige Marjolein ten Hoonte laat zien hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen in de weg staat. We benaderen werk alsof het een grote fabriek is, terwijl het een levend ecosysteem is. Hoe kunnen we dit beter organiseren en zo de problemen op de arbeidsmarkt tackelen?

We sluiten TLN Inspireert! af met het verhaal van Paralympisch zeiler Rolf Schrama. Een klein tipje van de sluiter: dit is géén standaard succesverhaal. Rolf neemt ons mee op een onvergetelijke reis en deelt waar groei werkelijk over gaat. Om lang over na te praten!

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.