Logistieke stage- en afstudeermogelijkheden in kaart gebracht

KennisDC Logistiek heeft meerdere wegwijzers ontwikkeld met overzichten van alle logistieke stage- en afstudeermogelijkheden in de provincies Limburg, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland.

De vier wegwijzers zijn speciaal bedoeld voor bedrijven die aan de slag willen met een (logistiek) student. Dergelijke bedrijven blijken vaak onvoldoende te weten bij welke onderwijsinstelling ze op welk moment terecht kunnen.

Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om een compact en compleet overzicht te geven van het stage- en afstudeerbeleid, en de bijbehorende procedure, van onderwijsinstellingen met op de logistiek gerichte opleidingen. De vier wegwijzers richten zich op zowel het mbo en het hbo als het wo.

Over KennisDC Logistiek

KennisDC Logistiek maakt logistieke kennis en logistieke professionals voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland vindbaar. Op de website van KennisDC Logistiek is op eenvoudige wijze de personen te vinden die werkzaam zijn bij de organisaties die aan een regionaal KennisDC verbonden zijn. Ook bevat de portal praktische informatie die door middel van trefwoorden eenvoudig is te doorlopen.

In pdf-formaat

Onderstaand de vier wegwijzers in PDF-formaat:

Meer weten?

Contact de expert

Caroline Blom