Muzikale afsluiting TLN Inspireert! met Gerard Ekdom

Gerard Ekdom wist al vroeg wat hij wilde worden: diskjockey. Die droom heeft hij meer dan waar gemaakt. Met zijn zwoele stem en enorme muziekkennis is Gerard al jaren een van de bekendste en populairste dj’s van Nederland. Niet voor niets won hij al eens de Gouden Radio Ster voor beste dj van de Nederlandse Radio. En op 27 januari 2024 kun je Gerard Ekdom live meemaken, want hij verzorgt de muzikale afsluiting van TLN Inspireert! Dat wordt dus lekker dansen op de allerbeste hits!

Jörgen Groeneveld-Janssen, ondernemer, directeur-eigenaar van ddstrucking in Westervoort en onder meer bestuurslid van TLN is zeker van de partij bij de muzikale afsluiting: ‘Work hard, play harder” is zeker op mij van toepassing. Het leven mag gevierd worden! Goede muziek is hier onlosmakelijk mee verbonden. Ik heb veel zin in TLN Inspireert! Om te beginnen vanwege de goede sprekers en het ontmoeten van andere ondernemers. Daarnaast is de muzikale afsluiting door Gerard Ekdom voor mij de kers op de taart. Mij zul je zeker op de dansvloer zien, zeker als hij Springsteen, Coldplay of ABBA draait!’

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.