Beloningsmonitor geeft inzicht in lonen boven schaal H

Voor functies boven de H-schaal staat het werkgevers vrij het loon te bepalen. Sommige werkgevers hebben daarbij behoefte aan relevante marktinformatie.

​Omdat het vrij duur is deze informatie zelf aan te schaffen, heeft TLN in samenwerking met de AWVN de bestaande tool de Beloningsmonitor van de AWVN aangepast aan de sector transport en logistiek.

Sectorspecifieke functieprofielen

De Beloningsmonitor beschrijft diverse functies waarvan de beloning via een anoniem platform kan worden vergeleken. TLN heeft de monitor samen met de AWVN en een aantal geïnteresseerde leden in een pilot getest. Op basis van de uitkomsten zijn nieuwe sectorspecifieke functieprofielen en een overurenmodule toegevoegd aan de monitor.

Marktinformatie over salarissen 

Het salarisgebouw in de CAO gaat maar tot de H-schaal. Deze tool is te gebruiken als benchmark voor vacatures boven deze schaal, maar ook als basis voor een meer structureel beloningsbeleid wanneer er sprake is van een groot aantal functies boven deze schaal in uw bedrijf.

Interessante korting voor leden

Leden kunnen de Beloningsmonitor aanschaffen met een aantrekkelijke korting. Het zelf vullen van de monitor met informatie kan extra korting opleveren.

Informatiebijeenkomst

Op 13 september wordt een informatiebijeenkomst gehouden over de Beloningsmonitor. Meld u aan via de TLN Agenda.

Gerelateerde onderwerpen

Arbeidsvoorwaarden