Bijeenkomst 'Logistiek 010 In De Spotlights'

Op 17 februari vindt in de Rotterdamse Schouwburg opnieuw een bijeenkomst plaats over duurzame logistiek in Rotterdam.

Vanaf 14.30 uur kunnen transportbedrijven, verladers, winkeliers en overheden wederom meedenken over de toekomst van transport. Hoe houden we Rotterdam bereikbaar en schoon? Hoe blijft stedelijke distributie betaalbaar en houden we de lucht toch gezond? Deze uitdagingen staan centraal tijdens de bijeenkomst 'Logistiek 010 In De Spotlights'. Klik om de uitnodiging te downloaden.

Sprekers en workshops

In de Rotterdamse Schouwburg buigen verschillende sprekers zich over de toekomst van de logistiek. Zo spreekt Pex Langenberg, wethouder van de gemeente Rotterdam (Mobiliteit, Duurzaamheid en Cultuur), over samenwerking tussen verschillende partijen in het logistieke veld. Daarnaast kunnen bezoekers verschillende workshops over duurzaam transport bijwonen.  Onderwerpen zijn onder andere logistieke ontkoppelpunten, data delen, in-car systemen en kansen om de logistieke keten efficiënter in te richten.

Verder

Logistiek 010 wordt georganiseerd door EVO, De Verkeersonderneming, TLN en Gemeente Rotterdam. Het is de tweede bijeenkomst in een reeks events over duurzaam transport. In september kwam de logistieke sector al bijeen in het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen.

Aanmelden

Verladers, transportbedrijven, winkeliers en andere geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de bijeenkomst. Stuur een mail met uw naam en bedrijfsnaam naar: info@010greendeal.nl.

Vragen?

Heeft u als lid van TLN vragen over de bijeenkomst? Neemt u dan contact op met regionaal beleidsadviseur Leander Hepp via 06-22943138. (LHe)

Gerelateerde onderwerpen

Stedelijke distributie