Bijeenkomst stedelijke logistiek Rotterdam 17-9

Verladersorganisatie EVO, Transport en Logistiek Nederland (TLN), De Verkeersonderneming en de gemeente Rotterdam nodigen u uit voor de bijeenkomst 'Stedelijke logistiek in Rotterdam, nu straks en in de toekomst'.

​Samen de bereikbaarheid en leefbaarheid van regio Rotterdam verbeteren. Stedelijke logistiek is een zaak van ons allen: transporteurs, verladers, winkels en overheid. Samen kunnen we deze verandering realiseren en door een efficiënte logistiek geld verdienen.

Geld verdienen.
Met de stedelijke distributie van de toekomst.
Maar dan nú al.
Kan dat?

Verladersorganisatie EVO, Transport en Logistiek Nederland (TLN), De Verkeersonderneming en de gemeente Rotterdam nodigen u uit voor de bijeenkomst 'Stedelijke logistiek in Rotterdam, nu straks en in de toekomst'.

Tijdens deze bijeenkomst staat stedelijke logistiek centraal: hoe ziet de toekomst van stedelijke logistiek eruit? En hoe gaan we samen optrekken, welke veranderingen gaan we doorvoeren en wat gaan we ondernemen, morgen al, of op korte termijn en wat doen we op langere termijn? Is het een uitdaging of een rendabele, economische activiteit met potentie op lange termijn?

Best practices en tips worden uitgewisseld. Er is voldoende ruimte om uw praktijkvragen in te brengen, uw ideeën te toetsen en met elkaar te delen en partners te vinden om nieuwe projecten mee te starten. Om geld te besparen of extra winst te boeken.

U komt toch ook? Uw inbreng is van groot belang om de doelstellingen omtrent efficiëntere logistiek en verduurzaming te realiseren!

WANNEER? 17 september 2015
HOE LAAT? 15.00 – 18.00 uur
WAAR? De Rotterdam, Wilhelminakade 139

Geld verdienen met... is powered by Ecostars, Beter Benutten, Green Deal 010 Zero Emission Stadslogistiek (LHe)

Gerelateerde onderwerpen

Stedelijke distributie