Bijeenkomst logistiek Rotterdam

Op 17 februari vindt in Rotterdam een bijeekomst plaats over duurzame logistiek. Reserveert u de datum ook alvast in uw agenda?

Op 17 februari vindt in Rotterdam een bijeekomst plaats over duurzame logistiek. Reserveert u de datum ook alvast in uw agenda?

- WANNEER?  17 februari 2016
- HOE LAAT? 15.00 – 18.30 uur
- WAAR? Locatie volgt snel

Na een succesvolle bijeenkomst in september 2015 organiseren Transport en Logistiek Nederland (TLN), ondernemersvereniging EVO, De Verkeersonderneming en gemeente Rotterdam ook in 2016 gezamenlijk een bijeenkomst over duurzame logistiek in Rotterdam:

"We weten elkaar nu te vinden, en laten elkaar niet meer los. Zo kunnen we samen werken aan nieuwe oplossingen."

Samen de bereikbaarheid en leefbaarheid van regio Rotterdam verbeteren. Duurzame logistiek is een zaak van ons allen: transporteurs, logistiek dienstverleners, verladers, winkeliers en overheden. Samen kunnen we verandering realiseren en door een efficiënte logistiek geld verdienen.

U komt toch ook? Uw inbreng is van groot belang om de doelstellingen omtrent efficiëntere logistiek en verduurzaming te realiseren.

U kunt zich aanmelden door een bericht te sturen naar: marina.meens@verkeersonderneming.nl

Stedelijke Logistiek Rotterdam is powered by Ecostars, Beter Benutten, Green Deal Zero Emission Stadslogistiek 010 (LHe)

Gerelateerde onderwerpen

Stedelijke distributie