CCV zoekt itemauteurs ondernemersexamens

Ter ondersteuning van het huidige productmanagementteam ondernemersexamens zoekt CCV nieuwe itemauteurs voor meerdere examenmodules.

Het gaat om de volgende examenmodules:

  • Bedrijfsmanagement
  • Personeelsmanagement
  • Financieel management
  • Calculatie
  • Wegvervoer Goederen
  • Personenvervoer Bus

Het betreft een freelance opdracht. Het team waarin u komt te werken bestaat uit productmanagers van CCV en collega itemauteurs. Om goed voorbereid aan de slag te gaan, biedt CCV nieuwe auteurs de mogelijkheid om een workshop ‘Items schrijven’ te volgen. Uiteraard biedt CCV een passende vergoeding.

Uitdagend

CCV biedt verschillende examens aan. Voor deze examens ontwikkelt de afdeling Productmanagement van CCV jaarlijks meer dan duizend nieuwe examenvragen. Dat lijkt een simpele klus, maar niets is minder waar. Het maken van een écht goede examenvraag met een volledig correct antwoord en sterke alternatieve afleiders (samen ‘item’ genaamd) is uitdagend.

In de examens toets CCV de ondernemersvaardigheden en branchespecifieke kennis van onze toekomstige transportondernemers en vervoersmanagers actief in wegvervoer goederen- en personenvervoer bus.

Contact

Beschikt u over schrijftalent? Bent u bekend met genoemde disciplines en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dan komt CCV graag met u in contact. En mocht u mensen in uw omgeving kennen die geïnteresseerd zijn, dan hoort CCV dit ook graag.

Meer info: www.cbr.nl > Beroepsexamens > Ondernemers > Goederenvervoer. Of neem contact op met het CBR via 088-2277700.

Gerelateerde onderwerpen

Opleiding