Claim truckkartel nader toegelicht

Tijdens de beurs Transport Compleet in Hardenberg organiseert TLN een kennissessie over het truckkartel.

Het verhaal is bekend: Europese truckfabrikanten hielden volgens de Europese Commissie ruim 14 jaar (1997–2011) een kartel in stand waardoor mogelijk 600.000 Europese transportondernemers zijn gedupeerd.

Collectieve claim

Op 22 maart, tijdens de beurs Transport Compleet, wordt nader ingegaan op dit kartel. Ook wordt de collectieve claim toegelicht. Zowel TLN-leden als niet-leden kunnen zich aanmelden om de strijd met de truckfabrikanten aan te gaan. TLN heeft hiervoor het Europese advocatenkantoor Hausfeld & Co. ingeschakeld, om namens transportbedrijven een claim in te dienen.

Inspirerend kennisprogramma

Naast de kennissessie over het truckkartel biedt Transport Compleet de mogelijkheid om te netwerken, kennis te vergaren en te oriënteren op producten en diensten. Een inspirerend kennisprogramma biedt lezingen, presentaties en kennissessies over de laatste ontwikkelingen in de branche. Ook TLN is aanwezig op de beurs, in hal 5, standnummer 532.

Aanmelden

Wilt u de kennissessie over het truckkartel bijwonen? Meldt u dan aan via www.tln.nl/agenda. Na ontvangst van de aanmelding volgt een bevestiging per mail.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 22 maart 2017
  • Tijd: 16.30-18.00 uur (ontvangst vanaf 16.00 uur)
  • Locatie: Evenementenhal Hardenberg (Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg)

Gerelateerde onderwerpen

Kostenontwikkeling