Community Duurzame Stedelijke Distributie

Op woensdag 29 april zal de Community Duurzame Stedelijke Distributie Limburg plaatsvinden in de Stadswinkel in Geleen (Markt 1, Geleen).

​Op woensdag 29 april zal de Community Duurzame Stedelijke Distributie Limburg plaatsvinden in de Stadswinkel in Geleen (Markt 1, Geleen).

Op initiatief van Connekt / Lean and Green is vorig jaar samen met Maastricht Bereikbaar en een aantal andere organisaties de Community Duurzame Stedelijke Distributie Zuid-Limburg gestart. Vanuit 2 netwerkbijeenkomsten en een aantal gerichte sessies zijn diverse initiatieven ontstaan die een positieve bijdrage leveren aan de economie, duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van steden in Limburg. Dit jaar neemt ELC-Limburg de rol van organisator en moderator over van Connekt. Tegelijkertijd wordt de scope verbreed naar heel Limburg en worden de krachten gebundeld met Maastricht Bereikbaar en Gemeente Maastricht. TLN is een van de deelnemende partijen aan deze Community. Tijdens de bijeenkomst zal de stand van zaken van bestaande initiatieven worden toegelicht en is er gelegenheid nieuwe ideeen in te brengen.

Aanmelden kan via: http://elc-limburg.nl/agenda/26-evenementen/36-community-duurzame-stedelijke-distributie-limburg 

Gerelateerde onderwerpen

Stedelijke distributie