Eenvoudig e-factureren met Zet-solutions

TLN biedt alle bedrijven in de sector Transport en Logistiek, ongeacht hun grootte, de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van e-facturatie.

​Bovendien is het belangrijk om goede afspraken te maken met andere sectoren en dienstverleners. Om dit te realiseren werkt TLN samen met ZET-solutions. ​​

Via het Z-factuurplatform is het eenvoudig om e-facturen te verzenden of te ontvangen. Dit kan via alle belangrijke boekhoudpakketten zoals Exact, Unit 4, Accountview, Afas, Twinfield en Yuki.  Of van specifieke leveranciers uit bijvoorbeeld de bouwsector zoals Centric, Bouwinfosys, Admicon, de AGF-sector en Food Agri-sector, de overheid (Digipoort) en Tradeshift. 

Korting voor TLN-leden

Via een koppeling met Z-factuur kan de verzender op verschillende manieren de facturen versturen: elektronisch, per e-mail en per post. De ontvanger ontvangt door een koppeling met Z-factuur alle facturen elektronisch. De e-mail- en papieren facturen kunnen via een aanvullend abonnement ook elektronisch worden ontvangen en geautomatiseerd worden verwerkt. ZET Solutions biedt ook e-Herkenningsmiddelen​ aan met korting voor TLN-leden.

Magazine

In nummer 19 van Transport en Logistiek​ wordt aandacht besteed aan e-facturatie. U kunt hier onder andere lezen hoe u kunt starten en hoe collega-bedrijven e-facturatie in hun bedrijf gebruiken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wout van den Heuvel, wvdheuvel@tln.nl

Gerelateerde onderwerpen

Papierloos transport