Eerste editie vernieuwd jaarcongres TLN geslaagd

Op zaterdag 25 november vond de eerste editie van TLN Live plaats in Theater Amsterdam. De nieuwe opzet van het jaarcongres, waarin het thema innovatie een grote rol speelde, was zeer geslaagd!

​TLN-voorzitter Arthur van Dijk opende het congres en sprak over de ‘cockpitrol’ van TLN in de sector. Te gast was Cora van Nieuwenhuizen. Tijdens één van haar eerste optredens als minister van Infrastructuur en Waterstaat sprak ze over haar visie op de sector en wat zij wil bereiken met de sector in de komende jaren. Keynote spreker van de middag was Jerome Guillen, Vice President Trucks and Programs bij Tesla. Zijn verhaal ging over de recent geïntroduceerde elektrische vrachtwagen van Tesla en wat dit betekent voor de toekomst van de sector.

TLN Awards​

Tijdens TLN Live 2017 hebben minister Cora van Nieuwenhuizen en TLN-voorzitter Arthur van Dijk voor het eerst de JongTLN Award​ en de Logistiek Oeuvre Award​​ uitgereikt. Winnaars zijn respectievelijk Jeroen Struiksma van Freshtrans B.V. en oud oud Schipholdirecteur Karel Noordzij.

Powerplein

Het thema van de dag was innovatie. Dit thema kwam terug op het zogenoemde ‘Powerplein’ waar nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de hyperloop, cubicycle en de toepassing van drones in warehouses te beleven waren voor de bezoekers.

Gerelateerde onderwerpen

Logistiek en Supply chain