Finalisten TLN Ondernemersprijs 2017 zijn bekend

Ondernemersprijs 2017

De negen finalisten van de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorieën Groot, Midden en Klein zijn bekendgemaakt.

De finalisten zijn in de categorie Groot: Transportbedrijf Gesink B.V., Nouwens Transport Breda B.V. en Jan Krediet.

In de categorie Midden: Kattenberg Verhuizingen B.V., BKS Logistieke Dienstverlening en Transport Arie Kreuk B.V.

In de categorie Klein: van der Steen Transport v.o.f., Transportbedrijf Dekker – Waarland en HL Zelfverhuizingen & Logistics.

Beoordeling

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs heeft DEKRA Certification uit Arnhem de ondernemers beoordeeld op basis van het INK-managementmodel. Het ondernemerschap van de negen finalisten is daarbij beoordeeld op punten als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten, en aandacht voor het verbeteren en vernieuwen van het ​bedrijf. De finalisten onderscheiden zich hierin op een positieve manier. DEKRA Certification is een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in onder andere de sectoren mobiliteit, transport en logistiek.

Winnaar bekend tijdens TLN Jaarcongres

Op 26 november wordt de TLN Ondernemersprijs tijdens het TLN Jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel, lector Logistiek aan de HvA. De jury bestaat verder uit Leendert Jan Visser, directeur bij MKB Nederland, en Koos Burgman, directeur bij BOVAG.

Gerelateerde onderwerpen

TLN Ondernemersprijs