Gratis masterclass voor gebruikers TLNplanners

TLN en de PTV Group organiseren de komende tijd vier masterclasses, speciaal voor nieuwe maar zeker ook voor ervaren gebruikers van de TLNplanner.

​In deze masterclass wordt u in een paar uur tijd verteld welke functionaliteiten de TLNplanner allemaal biedt. Met nieuw dit jaar de vernieuwde interface, het LZV Netwerk, de driver app met ETA-monitormogelijkheden en een uitgebreidere kosten calculatie.

Wilt u weten wat u allemaal nog meer kunt doen met de planner dan alleen routes van A naar B berekenen? Wilt u weten hoe u ervoor kunt zorgen dat uw chauffeur exact de geplande route rijdt? Wij laten het zien met de TLNnavigator!

Wilt u een goed kostenprofiel maken voor uw voertuig en wilt u weten hoe bijvoorbeeld de verschillende Europese toltarieven zijn verwerkt in de TLNplanner? Meld u snel aan voor een van de masterclasses bij u in de buurt:

  • 19 september, 09.30-12.30 uur, Van der Valk Eindhoven
  • 20 september, 09.30-12.30 uur, Van der Valk De Cantharel - Apeldoorn
  • 14 november, 09.30-12.30 uur, TLN Zoetermeer
  • 15 november, 09.30-12.30 uur, Van der Valk Drachten

Ontvangst is vanaf een half uur voor aanvang van de masterclass.

Deelname is kostenloos. Er is ruimte voor twintig deelnemers per masterclass en maximaal twee deelnemers per organisatie.

Voor meer info en inschrijven: bezoek de agendamodule van TLN. Voor verdere vragen kunt u een mail sturen naar evenementen@tln.nl.

Gerelateerde onderwerpen

Planning en infrastructuur