IRU Diploma of Honour 2018; vraag nu aan!

Net als voorgaande jaren is het speciaal voor leden van TLN mogelijk om hun chauffeurs in het zonnetje te zetten door voor hen het felbegeerde ‘IRU Diploma of Honour’ aan te vragen bij de International Road Transport Union (IRU) in Genève.

Om voor genoemd diploma, inclusief speldje, in aanmerking te komen, moeten de chauffeurs voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De afgelopen 20 jaar moet hij / zij continu transporten over de weg hebben uitgevoerd tot volle tevredenheid van de huidige werkgever en eventuele voorgaande werkgever(s)
  • Hij/ zij moet minstens 5 jaar in dienst zijn bij dezelfde werkgever
  • In de totale loopbaan als chauffeur moet hij / zij ten minste 1 miljoen kilometer in het nationale of internationale wegvervoer hebben afgelegd
  • Hij/ zij mag in de laatste 20 jaar geen zware verkeersongevallen met lichamelijk letsel hebben veroorzaakt
  • Hij/ zij mag in de afgelopen 5 jaar geen verkeers-, douane- of administratieve voorschriften op grove wijze hebben overtreden

Een chauffeur kan slechts eenmaal in zijn loopbaan het IRU Diploma of Honour ontvangen.

Aanmelden kan via deze link, tot uiterlijk 31 augustus 2018. De aanvragen zullen worden geagendeerd en besproken op de najaarsbijeenkomst van de IRU in november. Begin december zullen de diploma’s en speldjes persoonlijk bij worden afgeleverd door TLN.

Nadere informatie: via de eigen relatiebeheerder of via TLN, Patricia Koetsier, T 088-4567140, E pkoetsier@tln.nl.​

Gerelateerde onderwerpen

Verkeersveiligheid; Kwaliteitsmanagement