Informatieavond parallelstructuur A12

De provincie Zuid-Holland houdt op dinsdag 9 juni 2015 een informatieavond over de Parallelstructuur A12 bij Waddinxveen en Gouda.

​De provincie Zuid-Holland houdt op dinsdag 9 juni 2015 een informatieavond over de Parallelstructuur A12 bij Waddinxveen en Gouda. Tijdens de avond komt u meer te weten over de voortgang van de werkzaamheden, er zijn ontwerptekeningen en visualisaties van de eindsituatie te zien. De informatieavond is van 19.00 tot 20.30 uur in het Anne Frank Centrum aan het Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen. U kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen, er is geen plenair gedeelte. Medewerkers van de provincie en aannemer staan klaar om een toelichting te geven op het project. Ook kunnen zij uw vragen beantwoorden.

Parallelstructuur A12
Onder deze naam legt de provincie Zuid-Holland twee nieuwe wegen bij Waddinxveen en Gouda aan: de Extra Gouwekruising en de Moordrechtboog. Met de aanleg van de Parallelstructuur A12 versterkt de provincie het wegennetwerk in de regio. Dit zorgt voor een hogere capaciteit op de provinciale wegen en een verbeterde bereikbaarheid en verkeersveiligheid rondom Gouda. Lees meer over het project op de website van de provincie. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. (LHe)

Gerelateerde onderwerpen

Infrastructuur