Inloopavond A12 Ede - Grijsoord

Rijkswaterstaat organiseert samen met Heijmans op woensdag 2 september tussen 18.00 – 21.00 uur een inloopbijeenkomst over de wegverbreding A12 Ede - Grijsoord.

​Rijkswaterstaat verbreedt samen met aannemer Heijmans de A12 tussen Ede en het knooppunt Grijsoord in beide richtingen van 2x2 naar 2x3 rijstroken. Door de wegverbreding verbeteren de doorstroming van het verkeer, de bereikbaarheid van de regio en de verkeersveiligheid. Natuur is een speerpunt binnen het project. 

Inloopbijeenkomst
Rijkswaterstaat organiseert samen met Heijmans op woensdag 2 september tussen 18.00 – 21.00 uur een inloopbijeenkomst over de wegverbreding, de werkzaamheden en de hinder voor het wegverkeer en de omgeving die daarmee gepaard gaat. Ook de invulling van het speerpunt natuur komt aan de orde. Speciale aandacht deze avond voor de werkzaamheden aan de A12 tussen Ede en knooppunt Grijsoord in beide richtingen dit najaar: vanaf 11 september is gedurende 11 weken de maximale snelheid op het traject 90 kilometer per uur.

Alle belangstellenden zijn welkom. Er is geen vast programma, publiek is op ieder moment welkom. Een team van specialisten van Rijkswaterstaat en Heijmans is aanwezig om met iedereen in gesprek te gaan. Aannemer Heijmans biedt bezoekers van de inloopavond de gelegenheid om onder begeleiding de werkzaamheden aan het nabij gelegen viaduct Edeseweg van dichtbij te bekijken.

De avond vindt plaats bij Opella (Beringhemzaal van gebouw Walraven), bereikbaar via entree 1. Adres: Oost Breukelderweg 1, 6721 PG Bennekom. 

Standpunt TLN
TLN heeft zich altijd hard gemaakt voor een snelle verbreding van de A12 tussen Ede en Grijsoord. Zeker na de verbreding van de A12 tussen Ede en Utrecht v.v. stond bij het einde van de spitsstrook bij Ede structureel file. Omdat de A12 door het vrachtverkeer druk wordt bereden, zorgden die vele files voor een aanzienlijke economische schade. TLN is dan ook tevreden dat ondanks de vertraging van dit project door de eerdere rijksbezuinigingen op infrastructuur nu door Rijkswaterstaat wordt doorgepakt met de verbreding en dat bovendien op een prettige manier over de verbreding wordt gecommuniceerd.

Voor meer informatie over het project: www.Rijkswaterstaat.nl/A12EdeGrijsoord. (LHe) 

Gerelateerde onderwerpen

Infrastructuur