Innovatiecongres 'Robotisering in de logistiek'

De robots rukken op, ook in de logistiek. Maar wat betekent deze ontwikkeling nu voor ons persoonlijk leven en voor onze logistiek? Deze vraag staat centraal op het jaarlijkse Innovatiecongres van de Kring Logistiek en Supply Chain (KLS) van TLN.

Het Innovatiecongres, waar ook niet-KLS leden van harte welkom zijn, vindt plaats op donderdag 3 november in Tilburg, van 14.30 tot 19.30 uur in het Huis van de Logistiek. Het congres kent een bijzondere eregast: Pepper, de eerste humanoïde robot in Nederland en deze zomer ingeschreven als inwoner van de gemeente Roermond.

Start-ups

Naast robotisering biedt het congresprogramma onder meer pitches van vijf logistieke start-ups. Deze vijf innovatieve bedrijven (Synple, Istia, Quicargo, Bluerock Logistics en Route42) zullen hun oplossing aan het publiek presenteren.

Aanmelden

Wilt u meer weten over robotisering of kennismaken met een van de start-ups? Meld u dan nu aan het voor het Innovatiecongres van de KLS, via evenementen@tln.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christiaan van Luik, de secretaris van de KLS. Hij is te bereiken via cvluik@tln.nl of 088 4567239.

Gerelateerde onderwerpen

Logistiek en Supply chain; Logistieke positie Nederland; Logistiek en expeditie