Jeroen Struiksma winnaar JongTLN Award

Jeroen Struiksma, algemeen directeur van Freshtrans B.V. is de winnaar van de eerste JongTLN Award. Hij ontving de prijs uit handen van minister Cora van Nieuwenhuizen tijdens TLN Live 2017. 

​De jury, onder leiding van Walther Ploos van Amstel is van mening dat Jeroen met Freshtrans B.V. grote stappen heeft gezet. “Jeroen heeft met durf, kracht en uithoudingsvermogen een distributienetwerk voor bloemen voor detailhandel van de grond af opgebouwd in Frankrijk en daarmee een probleem opgelost voor een klantengroep. Hij heeft laten zien dat het eigen marktsegment volop ruimte biedt voor innovatieve concepten, heeft lastige hobbels overwonnen en is daarmee de verdiende winnaar.”

Drie finalisten

Ivette van Wijgerden van DHL Parcel en Tomas Brands van De Bresser Group of Companies waren de andere twee finalisten van de JongTLN Award. Alle drie zijn ze werkzaam voor compleet verschillende bedrijven en in een heel andere rol en laten daarmee de diversiteit zien van de sector.

TLN Awards

Dit jaar werd voor het eerst de JongTLN Award uitgereikt tijdens TLN Live 2017, het vernieuwde jaarcongres. Naast de JongTLN Award werd ook de Logistie​​​​​​k Oeuvre ​Award​ uitgereikt. De TLN Awards worden uitgereikt aan de meest aansprekende en vooruitstrevende personen en bedrijven in de sector.​

Gerelateerde onderwerpen

Logistiek en Supply chain