KTO’ers verzamelen zich in Den Bosch

Vandaag organiseert TLN een landelijke dag voor kleine transportondernemers (KTO’ers) in Den Bosch.

Na een kort openingswoord van KTO-voorzitter Marius van der Valk gaan de KTO'ers met z'n allen terug naar de tijd van 1931, het jaar waarin de Brabanthallen – toen nog het grootste geheel overdekte en afgesloten veemarktcomplex van Nederland – het levenslicht zagen. Toen al maakte transport en logistiek een wezenlijk onderdeel uit van de activiteiten op deze locatie. Nu maken de KTO'ers opnieuw de vertaalslag van de handel in vee naar het transport van nu.

Erik Hulzebosch

Na deze vertaalslag is het woord aan gastspreker Erik Hulzebosch. Op onderhoudende wijze koppelt hij zijn ervaringen als schaatser en Bekende Nederlander aan de transportsector van vandaag de dag.

Nieuwe prijs

De KTO-dag in Den Bosch biedt KTO'ers tevens de gelegenheid om kennis te maken met een aantal TLN-leveranciers en -partners. PTV demonstreert bijvoorbeeld de TLNplanner. Extra interessant, want PTV hanteert speciaal voor de KTO'ers van TLN de nieuwe prijs van 249 euro per licentie.

Workshops

Het nuttige met het aangename verenigen kan op de KTO-dag ook. Tijdens de workshop 'Rij- en rusttijden' komt Erik Busser van TLN Consultancy met goede tips die chauffeurs kunnen behoeden voor enorme boetes, ook tijdens wegcontroles. En tijdens de workshop 'Truckkartel, miljardenboete voor truckfabrikanten?' vertelt juridisch adviseur Jeroen van Velzen van TLN over de do's en don'ts op dit vlak.

Banden aanhalen

De altijd gezellige dag eindigt met een barbecue-buffet; tevens een perfect moment om de banden met collega-KTO'ers aan te halen.

  •  

Gerelateerde onderwerpen

Rij- en rusttijden; Bedrijfsautomatisering