Karel Noordzij winnaar van de Logistiek Oeuvre Award

Karel Noordzij is de winnaar van de eerste Logistiek Oeuvre Award. Hij ontving de prijs uit handen van TLN-voorzitter Arthur van Dijk tijdens TLN Live 2017.

​​​De Logistiek Oeuvre Award is uitgereikt aan Karel Noordzij vanwege zijn lange staat van dienst in de sector en in de vereniging Transport en Logistiek Nederland.​

Sterke visie op de toekomst

Arthur van Dijk over Logistiek Oeuvre Award winnaar Karel Noordzij: “De Logistiek Oeuvre Award kan zich geen betere eerste winnaar wensen: In alle functies die Karel Noordzij heeft bekleed gaf hij steeds blijk van een sterke visie op de toekomst van de sector. Al in 1996 kwam hij met een internationaal rapport over de noodzakelijke verduurzaming van de sector, een ontwikkeling waarop TLN op dit moment grote stappen aan het zetten is. Daarnaast voorspelde hij 15 jaar geleden ook al de huidige filedruk en droeg hij in 2001 al verrassend actuele oplossingen voor dit probleem aan. Tot op de dag van vandaag is Karel Noordzij in diverse functies bij transport en logistiek betrokken.”

Awards

Dit jaar werd voor het eerst de Logistiek Oeuvre Award uitgereikt tijdens TLN Live 2017​, het vernieuwde jaarcongres. Naast de Logistiek Oeuvre Award werd ook de JongTLN Award​ uitgereikt. De TLN Awards worden uitgereikt aan de meest aansprekende en vooruitstrevende personen en bedrijven in de sector.

 

Gerelateerde onderwerpen

Logistiek en Supply chain