Keurmerk Transport & Logistiek voor Rosendaal Transport uit Beek

Op de foto van links naar recht Stefan Rosendaal, Sam van Huet (student hogeschool Arnhem-Nijmegen) en Bart Rosendaal

Stefan en Bart Rosendaal van Rosendaal Transport, gevestigd in het Achterhoekse Beek, hebben na een intensief traject het Keurmerk Transport & Logistiek van TLN behaald.

​Rosendaal Transport heeft een focus op stukgoederenvervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. In de regio staat het bedrijf bekend om haar betrouwbaarheid en flexibiliteit. Een klant krijgt eigenlijk nooit een nee te horen. 

Eén van de groeimarkten voor Rosendaal is het vervoer van winkelinterieurs. Dat betekent korte doorlooptijden. Bovendien moeten de interieurs in perfecte staat in de winkel staan, terwijl ze vaak een kwetsbare finish en breekbare onderdelen hebben. Dit vereist een hoge mate van vakmanschap van het transportbedrijf.

De kracht van het keurmerk 

De kracht van het Keurmerk Transport & Logistiek is voor Bart Rosendaal dat het traject het bedrijf meer inzicht heeft gegeven in het eigen organisatie, zeker op gebied van wet- en regelgeving.
Bart Rosendaal hoopt dat het Keurmerk Transport & Logistiek in de toekomst een zelfde status in de markt krijgt als de ISO-certificering.

Kwaliteit en vakmanschap​

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Meer infor​​matie

Ga voor meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders naar keurmerktenl.nl.
 

Gerelateerde onderwerpen

Kwaliteit, veiligheid en milieu; Strategie en ondernemerschap