LSCM-register geopend

Opleidingen

Woensdagmiddag 2 november is het LSCM-register geopend: de Logistiek en Supply Chain Management classificatiestructuur.

​TLN directeur Jan Boeve, medeondertekenaar van het convenant: ‘Dit register biedt loopbaanperspectief aan logistieke professionals. Vanuit werkgevers is het een mooie kans om personeel aan zich te binden door hun talenten te erkennen en te laten ontwikkelen.’ TLN neemt zitting in de stuurgroep die dit register beheert.

Andere contractpartners zijn: VLM, JLN, EVO, LPL en TopSector Logistiek.

Registratie maakt inspanningen zichtbaar


TLN is groot voorstander van professionalisering binnen de logistiek. Door zich te registreren in LSCM maken logistiek professionals, van transportplanners tot supply chain managers, hun inspanningen voor kennisonderhoud zichtbaar. Ook kunnen zij zich ook op die manier onderscheiden ten opzichte van collega’s. Werkgevers zien via het LSCM-platform direct op welk niveau potentiële werknemers zijn ingeschaald.

Permanente educatiepunten

LSCM is ook voor opleiders en aanbieders van activiteiten zoals beurzen, workshops, trainingen en seminars interessant. Door LSCM worden professionals aangezet tot permanente educatie. Iedere bijgewoonde bijeenkomst, workshop en korte cursus levert permanente educatiepunten op. In tegenstelling tot bijvoorbeeld advocaten en registeraccountants nemen logistieke professionals vrijwillig deel.

Gerelateerde onderwerpen

Logistiek en Supply chain