Landelijke chauffeursdag voor Code 95

TLN organiseert op 25 juni a.s. in Gorinchem een grootse Code 95 training voor beroepschauffeurs. ​TLN doet dit in nauwe samenwerking met TVM Verzekeringen en Advance Groep.

Voor veel professionals geldt dat ze voor 9 september 2016 Code 95 op hun rijbewijs moeten hebben staan. De nascholing geldt voor iedereen die in het bezit is van een C- of D-rijbewijs. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen eigen vervoerders en beroepsvervoerders, werkgevers of werknemers.

TLN–TVM chauffeursdag

Tijdens de chauffeursdag kunnen maar liefst 90-180 man in een keer worden getraind. Locatie van de chauffeursdag is in en rondom de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdstip van 8.30 tot 17.00 uur. Deze cursus is erkend door het CBR en staat voor 7 uur nascholing (theorie) Vakbekwaamheid (Code 95). De deelnemers ontvangen een Getuigschrift als bewijs van deelname. De training is te boeken via http://opleidingen.tln.nl/Opleidingen/782/chauffeursdag-tln-tvm

Uniek en inspirerend programma

Tijdens de TLN-TVM chauffeursdag doorlopen chauffeurs een uniek en inspirerend programma van meerdere onderwerpen. Ze werken aan bewustwording op het gebied van schadepreventie en beroepshouding. Daarnaast ontvangen de chauffeurs vakinhoudelijke kennis die ze direct in de dagelijkse werkzaamheden kunnen toepassen.

De TLN-TVM chauffeursdag bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Digitale tachograaf
  • Ladingzekering
  • Gas terug op stress
  • TVM Schadepreventie
  • TVM Manoeuvreren, inclusief;
    - Spiegelafstelplaat
    - Zit- en stuurhouding

Een sterk samenwerkingsverband met kwalitatieve opleidingen

TLN, TVM verzekeringen en Advance Groep werken samen in het opleiden van vrachtwagenchauffeurs. TLN heeft veel kennis in huis en dat zie je terug in de opleidingen die wij ontwikkelen. TVM weet alles van schadepreventie en veiliger rijden. Advance Groep biedt vanuit haar kernactiviteiten alle ondersteuning en uitvoeringsmogelijkheden. Zij voert de regie, ontwikkeling en backoffice uit voor de externe opleidingsactiviteiten van TLN en TVM. Vanuit de kracht van alle organisaties ontstaat een sterk samenwerkingsverband met kwalitatief hoogstaande Code 95 opleidingen.

Gerelateerde onderwerpen

Code 95