'Landeninformatie 2017' beschikbaar voor TLN Internationaal-leden

De ‘Landeninformatie 2017’ is klaar en vanaf vandaag via www.tln.nl/land beschikbaar voor TLN Internationaal-leden.

Daarmee is de meest actuele landeninformatie op elk gewenst moment voorhanden, bijvoorbeeld voor het plannen en uitvoeren van internationale transporten. Op www.tln.nl/land staat tevens een pdf-versie van de ‘Landeninformatie 2017’. Deze is door TLN Internationaal-leden te downloaden voor op de laptop, smartphone of tablet.

Altijd en overal actueel

Als dé branchevereniging voor ondernemers in de transport- en logistieke sector maakt TLN al sinds 1994 de ‘Landendocumentatie’. TLN wil namelijk dat vervoerders voor het uitvoeren van hun dagelijkse ritten in het buitenland altijd en overal over de meest actuele basisinformatie beschikken.Een online versie geeft de mogelijkheid om daarin te voorzien door wijzigingen direct te verwerken. Want zeker in het internationale vervoer geldt: informatie van vandaag kan morgen zijn achterhaald. TLN kan de actualiteit van de gedrukte ‘Landendocumentatie’ enkele weken na uitgifte al niet meer garanderen. Vandaar dat is besloten om per 2017 te stoppen met de uitgifte van het boek en alle aandacht uitgaat naar de online versie die vanaf vandaag de titel ‘Landeninformatie’ draagt.

Uniek product

De ‘Landeninformatie’ is een van de unieke producten en diensten van TLN die speciaal zijn bedoeld voor TLN Internationaal-leden. TLN-leden zonder aanvullend internationaal lidmaatschap kunnen de ‘Landeninformatie’ binnenkort als pdf-document aanschaffen via de TLN Ledenwinkel. Kijk voor alle overige ledenvoordelen op de website van TLN (www.tln.nl > Ledenvoordeel) en haal het maximale uit het TLN-lidmaatschap. Nog geen TLN-lid? Ga dan naar www.tln.nl en klik op de button ‘word lid’, rechtsboven in het scherm.

Gerelateerde onderwerpen

Landeninformatie; TLN Landeninformatie; Tol en kilometerheffing buitenland; Rijverboden; Handhaving en controles buitenland; e-CMR; Douanezaken / TIR; Cabotage