Uitnodiging Marktplaats Logistiek Rotterdam

Op 9 februari as. wordt in Rotterdam de Marktplaats Logistiek gelanceerd met 10 nieuwe logistieke diensten.

Op 9 februari as. wordt in Rotterdam de Marktplaats Logistiek gelanceerd met 10 nieuwe logistieke diensten.

Betreft                       Lancering Marktplaats voor Logistiek met 10 nieuwe logistieke diensten
Met                            Zeer inspirerende sprekers
Datum                       9 februari 2016
Tijdstip                      vanaf 15.15 uur, start programma 15.45 uur
Afsluiting                  circa 17.00 uur met netwerkborrel en hapjes
Locatie                       De Paleiszaal, Pompgebouw De Esch, goed bereikbaar met OV, tramlijn 21 en ruim aantal gratis P-plekken
Adres                         Rijnwaterstraat 11, 3063 HC Rotterdam

Netwerken, ontmoeten, kennisdelen en inspireren, daar gaat het om op 9 februari aanstaande. In korte tijd maakt u kennis met de tien nieuwe diensten op de Marktplaats voor Logistiek. Diensten die u ondersteunen om uw logistiek efficiënter en slimmer in te richten.

Het programma is gevuld met zeer inspirerende sprekers. Zo neemt Kees Machielse, Lector Transitie van de Haven bij de Hogeschool Rotterdam, u mee in de wereld van morgen. Welke gevolgen heeft 3D-printing voor de logistiek? Vervoeren we voornamelijk virtueel? Neemt de hoeveelheid vervoer daardoor af of juist toe? En welke nieuwe partijen en diensten worden belangrijk? De volgende spreker, Ron den Dulk, hoofd Centrale Ondersteuning Asfalt bij KWS Infra, geeft u een beeld van de logistiek in de praktijk. Wat heeft de praktijk nodig om efficiënter te worden? Het belooft een interessante middag te worden.

Natuurlijk staat het ontmoeten en netwerken ook centraal. Kom op 9 februari naar de Paleiszaal in Pompgebouw De Esch. U wordt in korte tijd geïnformeerd over de laatste stand van zaken hoe uw dienst efficiënter en slimmer kan.

Meldt u dus nu aan: marina.meens@verkeersonderneming.nl. (LHe)

Gerelateerde onderwerpen

Infrastructuur