Nog enkele plaatsen voor bijeenkomst digitalisering

Investeren in digitalisering was tot voor kort een keuze, maar is onderhand bittere noodzaak aan het worden. Maar hoe haakt u als ondernemer aan en kiest u de juiste oplossing?

 TLN organiseert op 19 september een bijeenkomst om u verder op weg te helpen.

‘Het rendement in de sector staat onder druk. Door processen te digitaliseren en samen te werken, kan het rendement worden vergroot. Samenwerking in de keten wordt steeds belangrijker en binnen die samenwerkingsverbanden speelt data-uitwisseling een steeds prominentere rol. Hiervoor is technologie nodig’, zegt Bas Kramer van TLN Innovatie.

Direct aan de gang

Een eerdere bijeenkomst dit jaar over digitalisering en praktische innovaties is goed bezocht. De aanwezige ondernemers vonden het zeer nuttig om te worden bijgepraat over de digitale ontwikkelingen die van toepassing zijn op hun transportbedrijf. ‘Het is goed om van professionals te horen welke technologieën er nu al voorhanden zijn en waarmee ik direct aan de gang kan gaan’, aldus een van de leden.

Donderdag 19 september

‘Dat gaf ons meer dan genoeg redenen om een tweede bijeenkomst te organiseren waar ondernemers zich kunnen verdiepen in digitale ontwikkelingen die relevant zijn voor transport en logistiek’, aldus Kramer.

Op donderdag 19 september organiseert TLN de bijeenkomst ‘Verhoog uw bedrijfsresultaat met praktische innovaties’, van 15.30 tot 19.00 uur, bij Transport en Logistiek Nederland in Zoetermeer (Boris Pasternaklaan 22).

Specialisten

Vier specialisten van deskundige bedrijven behandelen de volgende thema’s in twee parallelsessies:

  • Vereenvoudig logistieke processen en bespaar tijd en kosten met digitale vrachtbrieven - Paul Knoop (TransFollow)
  • Iedereen heeft het over IoT (Internet of Things), maar hoe kan je dit gemakkelijk inzetten om de efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van je bedrijf te verbeteren? - Gillian Nieboer (SamSara)
  • Afhankelijk van het werkveld wordt er tussen 20 en 45% aan ‘lege kilometers’ gereden. Hoe een samenwerkingsmodel efficiency kan verhogen – Giovanni Gubbels en Coen van Boxtel (ChainCargo)
  • Betere besluitvorming en kostenbesparingen met data. Twee cases tonen aan hoe de voorspelbaarheid in de ketens kan worden verhoogd - Joris Tenhagen (Pharox)

Aan-/afmelden

Klik hier om u aan of af te melden voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan ook via www.tln.nl/agenda. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

Vragen

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met TLN via innovatie@tln.nl. Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Evenementen van TLN via evenementen@tln.nl.​

Gerelateerde onderwerpen

Innovaties en trends in de logistiek