Panteia maakt werk van gelijkheid man en vrouw in sector

Voor een project dat erop is gericht om gelijkheid van man en vrouw in de transport- en logistieke sector te stimuleren en het aandeel vrouwelijke werknemers te vergroten, is Panteia op zoek naar bedrijven die willen deelnemen aan dit project.

Dit kunnen zowel bedrijven zijn waar het aandeel vrouwelijke werknemers hoger is dan gemiddeld als bedrijven die ambities of plannen hebben om beleid op dit gebied te ontwikkelen maar hiermee nog niet ver gevorderd zijn.

Sector aantrekkelijker maken

Het project betreft een studie van de Europese Commissie dat wordt uitgevoerd door Ecorys, ISI-Fraunhofer, Panteia en PwC. De studie is opgezet omdat het aantrekkelijker maken van de sector voor vrouwen een aantal duidelijke voordelen meebrengt, waaronder het vergroten van het potentiële arbeidsbestand en het verminderen van de arbeidstekorten voor sommige beroepen in de sector.

Neem contact op

Bent u bekend met succesvol bedrijfsbeleid om het aandeel vrouwelijke werknemers in de transportsector te vergroten of kunt u op enige andere wijze helpen bij deze studie? Neem dan contact op met Panteia om uw ervaringen de delen. Ook als u geïnteresseerd bent in de uitkomsten, kunt u contact opnemen met Panteia via info@panteia.nl.

Gerelateerde onderwerpen

Arbeidsmarkt