Reparatie voegovergang A5 in het weekend

Afgelopen weekend zijn de voegovergangen in de A5 in de richting van de Coentunnel gerepareerd. De rijbaan in weer volledig beschikbaar voor het verkeer. In het komende weekend wordt een voegovergang in de A5 in de richting Schiphol gerepareerd. Als de weeromstandigheden ongunstig zijn, kunnen de werkzaamheden uitgesteld worden naar een volgend weekend.

​Afgelopen weekend zijn de voegovergangen in de A5 in de richting van de Coentunnel gerepareerd. De rijbaan in weer volledig beschikbaar voor het verkeer. In het komende weekend wordt een voegovergang in de A5 in de richting Schiphol gerepareerd. Als de weeromstandigheden ongunstig zijn, kunnen de werkzaamheden uitgesteld worden naar een volgend weekend.

De planning van deze werkzaamheden is als volgt: 
Van vrijdag 27 februari 23.00 uur tot maandag 2 maart 05.00 uur is de A5 afgesloten in de richting Schiphol. Verkeer kan gebruik maken van de A10-West en de A4. Na het weekend is de A5 weer volledig beschikbaar in beide richtingen. 
Eind december 2014 is geconstateerd dat er schade was ontstaan aan de voegovergangen op de Westrandweg. Om onveilige situaties te voorkomen en om verdere schade te vermijden is er één rijstrook afgesloten. Onderzoek heeft uitgewezen dat de schade ontstaan is als gevolg van gebreken in de voegconstructie.

Gerelateerde onderwerpen

Infrastructuur