Samen werken aan een generatieproof familiebedrijf

Op 3 juli 2018 organiseert TLN in samenwerking met Tessa Eikelenboom en Yvonne van den Elzen-Ploegmakers een kennissessie voor opvolgers én overdragers in een familiebedrijf. Geïnteresseerd? Meld je snel aan!

​Tessa (van Eikelenboom European Food Transport) en Yvonne (van Ploegam) zijn ervaringsdeskundigen op dit gebied en vertellen graag meer over alles wat bij dit proces komt kijken. Want hoe krijg je een familiebedrijf generatieproof?

De twee sleutelwoorden in dit proces zijn ‘samen’ en ‘werken’: elke stap die je zet in het proces van opvolgen en overdragen, zet je samen.

Neem de o​verdragers mee!

Tijdens de bijeenkomst behandelen we de theorie en zijn er drie sprekers, elk met een uniek en eigen verhaal over een fase in een bedrijfsopvolgingsproces.

Kom dus op 3 juli naar het vernieuwde TLN-pand in Zoetermeer en neem iedereen mee voor wie het van belang is. Denk aan zonen, dochters, neven en nichten. En andersom: neem vooral de overdragers mee (denk aan je ouders, ooms, tantes, etc.)! Aanmelden kan via deze link.​

Gerelateerde onderwerpen