Nog maar 1 maand! - heeft u zich al aangemeld voor TLN Live 2018?

Zaterdag 10 november staat dit jaar in het teken van het jaarlijkse, dit keer éxtra feestelijke congres van TLN. Ook zal het JongTLN event die ochtend plaatsvinden! Heeft u zich al aangemeld?

​Boeiende sprekers, zoals TLN-voorzitter Arthur van Dijk, minister Cora van Nieuwenhuizen en olympisch kampioen Maarten van der Weijden, zullen hun licht laten schijnen op de vele ontwikkelingen in de sector en daar buiten. Op het Powerplein wordt u meegenomen door verschillende innovaties en kunt u deelnemen aan een heuse virtual reality TLN Experience door 25 jaar TLN heen.

Jon​gTLN event

Voorafgaand aan het congres vindt het JongTLN event plaats. Een speciaal moment voor alle leden van JongTLN om kennis te maken, te netwerken én je te laten inspireren door gastspreker Peer Swinkels. Voor dit event moet je je even apart aanmelden via​ deze link. Na het JongTLN event kun je gewoon door naar het TLN Live congres, wat op dezelfde locatie plaatsvindt. Vergeet je daar niet voor aan te melden!

Het belooft een bijzonder leuke dag én avond te worden. Omdat TLN dit jaar 25 jaar bestaat, sluiten we het congres af met een heerlijk diner en spetterend feest. O.a. Joel Borelli en Martijn Fischer zullen de tent op z’n kop zetten.

Heeft u zich al aangemeld? Meer informatie kunt u vinden op www.tlnlive.nl of stuur een mailtje naar tlnlive@tln.nl. ​

Gerelateerde onderwerpen