TLN Live: nog maar een week te gaan!

Met nog een week op de teller zijn de voorbereidingen voor hét jaarlijkse congres van de transport- en logistieksector in volle gang. Op 9 november verwachten we u van harte in Cuijk. Aanmelden kan nog!

​​​Tijdens TLN Live staat de toekomst van transport en logistiek centraal. Dé ideale manier om collega-ondernemers te ontmoeten en geïnspireerd te worden. Ook dit jaar is er weer een Powerplein vol innovaties, een wervelend congresdeel onder leiding van Maarten Bouwhuis en een feestelijk avondprogramma.

TLN-voorzitter Elisabeth Post nodigt u van harte uit hierbij aanwezig te zijn:


 

JongT​​​LN Award

Voorafgaand aan TLN Live vindt het JongTLN event plaats. Tijdens dit event zullen de drie genomineerden zichzelf en hun innovaties voorstellen. Het JongTLN event loopt door in TLN Live, waar de daadwerkelijke uitreiking van de JongTLN Award 2019 zal plaatsvinden. Aanmelden voor het JongTLN event kan via deze link.

Als eerste op de hoo​​gte van alle ontwikkelingen?

Download dan de ‘TLN Live App’. Middels deze app houden wij de aanwezigen op de hoogte van alles wat er voor en tijdens TLN Live speelt. Download de app in de Google Play Store of de App Store en registreer middels de code ‘TLNLIVE2019’.

TLN Live App Icoon.png


 

Gerelateerde onderwerpen