TLN Ondernemersprijs 2017

Heeft u uw bedrijf goed op orde en durft u het aan om mee te dingen naar een prestigieuze prijs? Schrijf uw bedrijf dan in voor de TLN Ondernemersprijs 2017! TLN organiseert de verkiezing van de TLN Ondernemersprijs voor de twaalfde maal.

​De TLN Ondernemersprijs gaat over ondernemerschap in de sector transport en logistiek. TLN-leden met eigen transportmiddelen en/of warehouses, logistieke regisseurs en expediteurs kunnen meedingen naar de TLN Ondernemersprijs.
De prijs wordt uitgereikt aan die bedrijven die zich aantoonbaar onderscheiden op ondernemerschap, waarbij alle aspecten van het ondernemerschap beoordeeld worden.

Aanvullend wordt stilgestaan bij het centrale thema van TLN in 2016, namelijk Activeren, Binden en Creëren. Hierbij kan gedacht worden aan zaken als: Hoe wordt gezorgd voor een duurzame relatie met de klanten, wat is de innovatiekracht van het bedrijf? In de afsluitende vragen van het intakegesprek wordt hier bij stilgestaan.

De eerste ronde is anoniem dus niet geschoten is altijd mis! Komt uw bedrijf verder dan levert u dat veel publiciteit op en de eer dat u behoort tot de drie beste bedrijven in uw categorie.

De uitreiking vindt plaats tijdens het TLN-jaarcongres op 26 november 2016. Inschrijven kan tot 31 mei 2016 met behulp van​ dit aanmeldformuli​er.

Voor meer informatie over de TLN Ondernemersprijs 2017 zie ook het onderwerp TLN Ondernemersprijs of neem contact op via ondernemersprijs@tln.nl​. ​​

Gerelateerde onderwerpen

TLN Ondernemersprijs