TLN feliciteert 5 chauffeurs met IRU Diploma of Honour

Het IRU Diploma of Honour 2017 is ook dit jaar uitgereikt aan uitmuntende chauffeurs, die in dienst zijn bij TLN-leden. Naast het diploma ontvingen de winnaars  een medaille en speldje.

​​​​Afgelopen maand hebben vijf chauffeurs de mooie waardering in ontvangst mogen nemen van hun werkgever. Wij feliciteren de volgende chauffeurs van harte:

  • E.A.J. Smits - Biemans Transport bv
  • B. van Son - Boomrooierij Weijtmans bv
  • R.P. de Heus - Van Wieren Special bv
  • G. Veluwenkamp - Veluwenkamp vof
  • E. Holtkamp - Baks Logistiek

Criteria IRU Diploma of Honour

Er gelden strikte voorwaarden voor de chauffeur om het felbegeerde IRU Diploma of Honour te mogen ontvangen. Zo moet de chauffeur twintig jaar onafgebroken chauffeur zijn in het goederenvervoer. En minimaal vijf jaar, zonder ernstige verkeersovertredingen, in dienst zijn bij het bedrijf dat nomineert. 

Als de chauffeur aan alle voorwaarden voldoet en door de beoordelingscommissie van de IRU komt, dan krijgen zij deze mooie beloning voor hun uitmuntende chauffeurschap.

Uw chauffeur aandrag​​en?

Ieder jaar roept TLN -namens de IRU- haar leden op om chauffeurs te nomineren. In mei 2018 doen wij een oproep in Transport en Logistiek en door middel van onze nieuwsbrief. Houd deze media tegen die tijd goed in de gaten.​

Gerelateerde onderwerpen

Arbeidsmarkt; Kwaliteitsmanagement