TLN op Transport Compleet

Transport Compleet 2016

TLN is met een stand aanwezig op de beurs Transport Compleet in Gorinchem op 6, 7 en 8 september.

​Op stand nummer 287 ontmoet u de mensen van TLN en maakt u kans op een Code 95 opleiding. Daarnaast kunt u inhoudelijke kennissessies bijwonen over actuele onderwerpen als de VAR, de wet DBA, pensioenen, rij- en rusttijden en de digitale tachograaf en de TLN Lobby. Het programma vindt u binnenkort op de agenda op deze website.

Landelijke aantrekkingskracht

Transport Compleet is een regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht. (Inter)nationale marktleiders en regionale ondernemers uit de transportwereld vinden hun weg naar dit evenement.

Nieuwste transportproducten

Grote opleggers, bedrijfswagens en robuuste bandenprofielen omringen de beursvloer. Exposanten demonstreren de kracht van de nieuwste transportproducten en delen hun kennis in seminars, lezingen en congressen over de transportwereld van de toekomst.

Bezoek TLN op stand 287

Transport en Logistiek Nederland kan als dé ondernemersorganisatie en de belangenbehartiger voor de sector transport en logistiek niet ontbreken op deze beurs. TLN staat voor de sector transport en logistiek. De positie als de vertegenwoordiger en de kennis en deskundigheid stelt TLN in staat de belangen van de sector optimaal te behartigen.

Graag tot ziens tijdens Transport Compleet!

Gerelateerde onderwerpen

Materieel en lading