TLN innovation-award en JongTLN-award 2018: talenten gezocht!

​Tijdens TLN Live, het jaarlijkse congres van TLN in november, worden zowel de TLN innovation-award als de JongTLN-award uitgereikt.

Bent u of kent u een iemand die zich bezighoudt met innovatieve oplossingen? Aanmelden kan tot en met 15 september!

De leden van TLN staan voor optimalisatie van de goederenstromen en logistieke ketens en gaan voor een sterke en duurzame economie, nu en in de toekomst. Dat willen wij graag laten zien!

JongTLN-award

De JongTLN-award is bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan anderen. In de logistieke wereld die snel verandert, is het voor bedrijven van groot belang met nieuwe ideeën en innovaties bezig te zijn. Wij zoeken talenten die onder andere goed zicht en een duidelijke visie hebben op trends en ontwikkelingen in de logistieke sector én die dit hebben kunnen koppelen aan de strategie van de onderneming.

  • Meer informatie over de criteria is hier te vinden
  • Benieuwd wie vorig jaar de grote winnaar van de JongTLN-award was? Lees dan vooral dit nieuwsbericht!
  • Ben jij of ken jij de high potential die wij zoeken? Neem dan contact op met Simone Loeff

TLN innovation-award

De TLN innovation-award wordt uitgereikt aan een bedrijf dat investeert in vernieuwende en/of duurzame initiatieven, met een waarde die groter is dan alleen het bedrijfsrendement. We zoeken TLN leden met lef die verder denken dan de bestaande business- en verdienmodellen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld.

Bedrijven die kans maken op de TLN innovation-award maken kans op een half jaar ondersteuning bij de financieringsaanvraag voor de verdere uitbouw van hun winnende initiatief. Ook krijgt het winnende bedrijf toegang tot relevante netwerken en juridisch advies.

Gerelateerde onderwerpen

Innovaties en trends in de logistiek