Website/app werkzaamheden IJsselbrug Doesburg

De grootschalige werkzaamheden aan de IJsselbrug bij Doesburg (N317) zijn begonnen. De aannemer heeft hiervoor een website en een app ontwikkeld.

​De grootschalige werkzaamheden aan de IJsselbrug bij Doesburg (N317) zijn begonnen. In een latere fase zal de brug voor het wegverkeer worden afgesloten, met grote gevolgen voor de bedrijven die dagelijks van de brug gebruik maken. Aannemer Civiele technieken deBoer bv heeft voor de werkzaamheden een speciale website en een app ontwikkeld. De website kunt u hier raadplegen: link. De app is beschikbaar voor Android en iOS en heet: 'IJsselbrug Doesburg'. U kunt zich via de website ook abonneren op een nieuwsbrief.

Betrokkenheid TLN
TLN is in een vroeg stadium betrokken bij de planning van de werkzaamheden, de communicatie hierover en de omleidingsroutes en de afsluiting is ten opzichte van de oorspronkelijke planning sterk ingekort. Heeft u als lid van TLN vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, richt u die dan aan regionaal beleidsadviseur Leander Hepp via 088-4567458 of lhepp@tln.nl. (LHe)

Gerelateerde onderwerpen

Infrastructuur