Workshop ‘Logistics, the human factor’

Wie de logistieke toekomst wil voorspellen, noemt al snel thema’s als robotisering en kunstmatige intelligentie. Deze thema’s gaan de logistiek fundamenteel veranderen, en daarmee ook de gevraagde kennis en competenties van huidig en toekomstig personeel.

Fontys Techniek & Logistiek timmert samen met KennisDC Logistiek Limburg hard aan de weg om onderwijs en organisaties klaar te stomen voor de logistieke toekomst, door actief betrokken te zijn bij verschillende arbeidsmarktprojecten om ook het imago van de logistieke sector de zo broodnodige boost te geven.

Volledig bijgepraat

Benieuwd wat Fontys en KennisDC Logistiek Limburg voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan naar ‘Logistics, the human factor’ op woensdagmiddag 9 oktober. Deze workshop vindt plaats op de Fontys-campus in Venlo (Tegelseweg 255). In 2 uur wordt u volledig bijgepraat over de arbeidsmarktprojecten van Fontys en KennisDC Logistiek Limburg.

De agenda van de workshop is als volgt:

  • 14.30 uur-15.00 uur: Ontvangst
  • 15.00 uur-15.30 uur: Toelichting op de arbeidsmarktprojecten
  • 15.30 uur-16.30 uur: Interactieve sessie over de toegevoegde waarde van de arbeidsmarktprojecten voor uw bedrijf
  • 16.30 uur-17.00 uur: Discussie en afsluiting
  • 17.00 uur: Netwerkborrel

Bent u erbij op woensdag 9 oktober? Schrijf u dan nu in via f.nooijen@kennisdclogistiek.nl, onder vermelding van ‘Inschrijving workshop Human Capital 9 oktober’. Meer informatie? Bezoek dan deze website.

Gerelateerde onderwerpen

Arbeidsmarkt