Zzp’ers gezocht voor boekhoudproef

Ziet u op tegen de boekhouding? Dat is nergens voor nodig. Want u kunt u nu aanmelden voor een proef met online boekhoudpakketten waarmee u in één moeite door uw boekhouding, btw-aangifte en betaling regelt.

De proef ‘Boekhouden, belastingaangifte en betalen in één’ is een samenwerking tussen de Belastingdienst en de stichting Zeker-OnLine. Deze is begin dit jaar van start gegaan en duurt 2 jaar. Deelnemers krijgen de online boekhoudpakketten voor een speciale prijs. Er kunnen 2.500 zzp’ers meedoen.

Zo werkt het

Als u van de partij bent, gaat u aan de slag met een online boekhoudpakket in een veilige omgeving dat automatisch de gegevens voor uw btw-aangifte klaarzet. Vervolgens verzendt u uw aangifte vanuit het pakket en betaalt u met iDeal. Tijdens de proef is de Belastingdienst benieuwd naar uw ervaringen, via enquêtes of een interview. U krijgt een onderzoeksvergoeding van € 25 als u minimaal vier online enquêtes invult. Werkt u mee aan een interview, dan geldt een uurtarief van € 50 (exclusief btw).

Veilig

De Belastingdienst werkt samen met aanbieders van online boekhoudpakketten die het keurmerk Zeker-OnLine dragen. Een pakket krijgt dit keurmerk pas als de betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit ervan vaststaan.

Aanmelden?

Dat doet u bij Zeker-OnLine. Er is maar beperkt plek, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Aanmelden kan tot en met 31 maart 2018.

Gerelateerde onderwerpen

Bedrijfsfinanciën