TLN innovation-award 2018

TLN gaat de innovation-award in 2018 voor het eerst uitreiken, tijdens het eigen jaarcongres in november. De prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die investeren in vernieuwende en duurzame initiatieven.

​​In 2017 werden al de JongTLN- en TLN oeuvre-award uitgereikt. De JongTLN-award is bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan de meeste anderen. De TLN oeuvre-award gaat uit naar personen die een veelbetekenende rol hebben gespeeld in de vernieuwing van de sector, met een vooruitstrevende visie, een vernieuwende aanpak of de realisatie van innovatieve activiteiten.
 
Dit jaar gaan we tijdens het jaarcongres ook de TLN innovation-award uitreiken aan een bedrijf dat investeert in vernieuwende en duurzame initiatieven, met een waarde die groter is dan enkel het eigen bedrijfsrendement.

Leden met lef

Welke ondernemers voor deze prestigieuze prijs in aanmerking komen, ligt op dit moment nog niet vast. Het verzoek is dan ook om TLN-leden met lef, die verder denken dan de bestaande business- en verdienmodellen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld, aan te dragen als potentiële winnaar van de TLN innovation-award, uiteraard na het bedrijf in kwestie eerst hierover te hebben geconsulteerd.
 
Bedrijven die meedingen voor de TLN innovation-award maken kans op een halfjaar ondersteuning bij de financieringsaanvraag voor de verdere uitbouw van hun winnende initiatief. Tevens krijgt het winnende bedrijf toegang tot relevante netwerken (andere koplopers, kennisinstellingen, onderzoekscentra, samenwerkingspartners) en juridisch advies. Tot slot neemt TLN de winnaar van de innovation-award mee in haar communicatie aangaande de TLN-awards en het eigen jaarcongres.
 
Vertegenwoordigers van TLN en PricewaterhouseCoopers (PwC) bepalen, bijgestaan door Walther Ploos van Amstel (lector City Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam), uiteindelijk wie de TLN innovation-award wint.
 
Voor meer informatie over de TLN innovation-awards kunt u contact opnemen met Julliette van Neerijnen.

Gerelateerde onderwerpen

Logistiek en Supply chain