Winnaars van TLN Ondernemersprijs bekend

Tijdens het TLN-congres op 21 november zijn de drie winnaar van de prestigieuze TLN Ondernemersprijs bekend gemaakt. Alle drie de ondernemers hebben op eigen wijze invulling gegeven aan het thema '1+1=3'.

Tijdens het TLN-jaarcongres op 21 november zijn de drie winnaars van de prestigieuze TLN Ondernemersprijs bekend gemaakt. Alle drie de ondernemers hebben op eigen wijze invulling gegeven aan het thema '1+1=3'. De bedrijven hebben zich onderscheiden door hun lef in ondernemerschap en samenwerking binnen en buiten het bedrijf. TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

Categorie Klein

CMR Internationaal Transport –  Rico van Duivenvoorde uit Heemskerk.

Rico is een echte ondernemer die zijn zaken goed op orde heeft. Rico geeft aandacht aan alle aspecten van de bedrijfsvoering en is als één van de eerste zzp-ers in het bezit van het Keurmerk Transport en Logistiek. Rico durft keuzes te maken. Niet alleen in zijn werk maar ook privé.

Categorie Midden

Combinex BV uit Zuid-Beijerland

Het personeel heeft het initiatief genomen om voor de derde keer deel te nemen aan de TLN Ondernemersprijs, omdat ze van mening zijn dat er de afgelopen jaren flinke stappen vooruit zijn gezet. Daar is de jury het mee eens. Combinex is de afgelopen jaren gegroeid en heeft de organisatie daar goed op aangepast. Het bedrijf geeft invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, onder andere door papierloos te werken en het steunen van de voedselbank.

Categorie Groot

De Winter Logistics uit Honselersdijk

In een verzadigde markt is het bedrijf de afgelopen jaren 50% gegroeid. Die groei is gerealiseerd met behoud van de bedrijfscultuur die gebouwd is op de waarden samen, dienend en betrouwbaar. De Winter durft te innoveren en durft daarmee ook risico's te nemen. De innovaties richten zich overwegend op het verder optimaliseren van de logistieke processen. Bij De Winter Logistics wordt bewust zowel aan als in het bedrijf gewerkt.

De jury bestond dit jaar uit Walther Ploos van Amstel, Lector aan de Hogeschool van Amsterdam, Koos Burgman, directeur externe betrekkingen BOVAG en Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland.

DEKRA Certification, een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering, heeft alle audits en rapportages voor de ondernemersprijs uitgevoerd.

Gerelateerde onderwerpen

TLN Ondernemersprijs