Een oranje tulp voor de minister van IenM

Transport en Logistiek Nederland heeft de ‘Mrs Schultz van Haegen’ aangeboden tijdens jaarcongres.

​​Minister Schultz van Haegen heeft een eigen tulp. Vandaag kreeg zij, tijdens het Jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN), de nieuwe oranjekleurige tulp met de naam ‘Mrs Schultz van Haegen’ aangeboden door Arthur van Dijk, voorzitter van TLN en Bart Siemerink, directeur van de Keukenhof.

“Jarenlang heb ik in Lisse, de hoofdstad van de tulp, gewoond. Ik voel me dan ook zeer vereerd dat er een ‘Mrs Schultz van Haegen tulp is."Ik zie dit als een mooi gebaar van een bijzondere sector. De dynamiek, het ondernemerschap en de innovatiekracht van de transport- en logistiek sector waardeer ik enorm, aldus Minister Schultz van Haegen.

“Dit is het laatste congres waar wij deze minister van Infrastructuur en Milieu mogen verwelkomen. Deze gelegenheid willen we gebruiken om haar te bedanken voor al hetgeen zij heeft gedaan voor de bereikbaarheid in Nederland en de sector transport en logistiek. Wij noemen met name haar inzet voor het gebruik van de LZV (langere en zwaardere vrachtwagen combinatie) en het stimuleren van innovatie in de sector. Wij kunnen alleen maar hopen dat de volgende minister ook zo’n warm hart voor de sector heeft,” aldus TLN-voorzitter Arthur van Dijk.

Gerelateerde onderwerpen