Finalisten TLN Ondernemersprijs 2017 zijn bekend

De 9 finalisten van de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorieën Groot, Midden en Klein zijn bekend.

Deze bedrijven hebben laten zien dat zij zeer goed presteren in hun omgang met personeel en klanten en hun bovengemiddelde aandacht voor verbeteringen en vernieuwing in hun bedrijf. Alle bedrijven zijn vanochtend bezocht door TLN om het goede nieuws met hen te delen.​

Finalisten

De finalisten zijn in de categorie Groot: Transportbedrijf Gesink B.V., Nouwens Transport Breda B.V. en Jan Krediet.

In de categorie Midden: Kattenberg Verhuizingen B.V., BKS Logistieke Dienstverlening en Transport Arie Kreuk B.V.

In de categorie Klein: van der Steen Transport v.o.f., Transportbedrijf Dekker – Waarland en HL Zelfverhuizingen & Logistics.

Beoordeling

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs zijn de ondernemers beoordeeld op basis van het INK managementmodel. Hun ondernemerschap is daarbij beoordeeld op diverse onderdelen, zoals leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. De 9 finalisten lieten allemaal zien dat zij op deze punten bovengemiddeld presteren.

TLN-congres

Op 26 november 2016 wordt de TLN Ondernemersprijs tijdens het TLN jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel, lector Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. De jury bestaat verder uit Leendert Jan Visser, directeur bij MKB Nederland en Koos Burgman, directeur bij BOVAG.

Onafhankelijke audit

DEKRA Certification uit Arnhem heeft alle finalisten bezocht voor een uitgebreide audit en rapportage. DEKRA Certification is een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in onder andere de sectoren mobiliteit, transport en logistiek.
​​

Gerelateerde onderwerpen

TLN Ondernemersprijs